Accions del document

Serveis comunitaris

Per admin Darrera modificació 04-11-2011 14:40
Biblioteca
A les plantes 1 i 2 de l’edifici Biblioteca i Serveis Generals, el Campus del Baix Llobregat (CBL) de la UPC disposa d’una biblioteca (o un centre de recursos per a l’aprenentatge i la investigació, CRAI) per a totes les institucions i empreses que duen a terme tasques de recerca i desenvolupament al PMT.

La biblioteca del CBL té els objectius següents:
Ser un recurs essencial i d’excel·lència que faciliti l’obtenció i difusió de la informació científica necessària per als investigadors i professionals de les institucions de recerca i empreses del PMT
Ser un nucli de dinamització social i cultural del campus del Baix Llobregat, del PMT i de la seva zona d’influència, que ofereixi recursos per a l’autoaprenentatge, la formació humanista i social, com ara exposicions, etc., i ser un lloc de trobada de persones amb persones

Per a més informació, consulteu el web http://bibliotecnica.upc.edu/bib181

comunicacions.jpg

 
Sales d’actes i reunions
Als diferents edificis del PMT, s’hi poden llogar sales d’actes i sales de reunions tant per a la comunitat d’usuaris del PMT com per a les institucions que vulguin celebrar esdeveniments relacionats amb les especialitats del PMT.
 
 
Serveis comunitaris
La societat gestora PMT, SL presta una sèrie de serveis comunitaris:
  • Jardineria dels espais públics
  • Recollida selectiva de residus
  • Neteja i manteniment de la via pública
  • Control d’accessos al Parc i vigilància dels espais públics
  • Senyalització general del Parc
  • Enllumenat exterior
D’altra banda, ofereix els serveis següents als usuaris interessats:
  • Sistemes electrònics de seguretat
  • Recollida selectiva de residus especials que requereixen tractaments específics
  • Diagnòstic preventiu de manteniment d’instal·lacions
  • Serveis específics d’informació o de documentació especialitzats
 

Instal·lacions esportives
A més a més, a l’entorn del Parc hi ha una àmplia oferta d’instal·lacions esportives gràcies al conveni signat entre la UPC i l’Ajuntament de Castelldefels, a més de l’accés a tota l’oferta cultural de la UPC a través del Servei d’Activitats Socials, Univers, que també és present al Parc.
Per més informació, consulteu el web http://www.univers.upc.edu/campus/BaixLlobregat
 
 
Restauració
L’edifici Campus del PMT disposa d’un servei de restauració ubicat a la planta semisoterrani. L’horari del servei és de les 8 a les 20 h, de dilluns a divendres, els dies laborables.

 
Allotjaments universitaris
En el curs acadèmic 2011-2012 s'han posat en funcionament els allotjaments universitaris del PMT. El seu objectiu és cobrir les necessitats d’allotjament d’estudiants universitaris, becaris investigadors, professors visitants i altres usuaris visitants del PMT, principalment en règim d’estades llargues.
Per més informació, consulteu el web http://www.resa.es/cat/residencias/alojamientos_pius_font_i_quer© PMT. Parc Mediterrani de la Tecnologia.
Edifici C-3 c/Esteve Terradas, 5 08860 Castelldefels
Tel. 93.413.70.09/10 info@pmt.es
Sobre aquest web