Accions del document

La Generalitat aprova la construcció d'una residència de la UPC a Castelldefels

Puja un nivell
Per teresa.san.jose Darrera modificació 15-05-2008 13:42

El nou edifici tindrà 150 habitatges i comptarà amb una zona de serveis comuns, bugaderia, sales d'estudi, servei de correus i sala polivalent

El govern de la Generalitat va aprovar el 14 de maig, la construcció d'una residència universitària de 150 pisos al Parc Mediterrani de la Tecnologia (PMT) en el campus que la Universitat Politècnica de Catalunya té a Castelldefels.

Mitjançant la fórmula de cessió que ha adoptat el govern català, la UPC podrà construir una residència de 150 habitatges per a estudiants, professors i personal vinculat al PMT. Els nous habitatges tindran d'entre 30 i 40 metres quadrats i es construiran sobre uns terrenys de 4.000 metres quadrats.

Entre d'altres equipaments, la residència comptarà amb una zona de serveis comuns, bugaderia, sales d'estudi, servei de correus i sala polivalent.

El PMT és un parc científic i tecnològic impulsat per la Generalitat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, l'Ajuntament de Castelldefels i la UPC dedicat al sector de les telecomunicacions, aeronàutica, estudis sobre l'espai, enginyeria biològica, biotecnologia i enginyeria agroalimentària.© PMT. Parc Mediterrani de la Tecnologia.
Edifici C-3 c/Esteve Terradas, 5 08860 Castelldefels
Tel. 93.413.70.09/10 info@pmt.es
Sobre aquest web