Accions del document

Notícies

Puja un nivell

El CTTC publica 7 patents a nivell internacional.

Per teresa.san.jose — 06-02-2015 12:43

Un dels objectius principals del Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) és estimular la innovació tecnològica. Per això, el CTTC està desenvolupant una cartera de patents amb l'objectiu de transferir a la indústria la tecnologia desenvolupada.

Llegir més

El CTTC participa en l'ESOF 2008

Per teresa.san.jose — 06-02-2015 12:45

Entre el 18 i el 22 de juliol tindrà lloc a Barcelona la tercera edició de l’ Euroscience Open Forum (ESOF 2008), organitzat per l’Euroscience i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI). L’ESOF s’organitza cada dos anys, des de l’any 2004, en ciutats europees, com ara, Estocolm (ESOF 2004) i Munic (ESOF 2006). Aquests fòrums són trobades internacionals i interdisciplinàries de científics, joves investigadors, polítics, innovadors, empresaris, periodistes. La missió de l’ESOF és proporcionar a les comunitats científica i empresarial, nacional i internacional, una plataforma oberta de debat i comunicació. L’objectiu és presentar i definir les futures tendències d’investigació en Europa en les diferents àrees de coneixement. El Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) participa, enguany, en aquest esdeveniment amb una presentació del seu Director de Relacions Internacionals, Dr. Carles Antón. La xerrada s’enfocarà en la discussió de l’impacte que els sistemes de comunicacions de nova generació tenen sobre la nostra vida quotidiana.

Llegir més

La Generalitat aprova la construcció d'una residència de la UPC a Castelldefels

Per teresa.san.jose — 15-05-2008 13:42

El nou edifici tindrà 150 habitatges i comptarà amb una zona de serveis comuns, bugaderia, sales d'estudi, servei de correus i sala polivalent

Llegir més

El CTTC presenta 7 patents tecnològiques d’àmbit internacional

Per yolanda.asensio — 12-09-2007 12:28

Un dels objectius principals del Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) és estimular la innovació tecnològica. Després de cinc anys d’activitats de Recerca i Desenvolupament (R+D), aquest objectiu s’està traduint, entre d’altres, en la generació de patents tecnològiques fruit d’aquestes activitats. En els darrers mesos, el CTTC ha presentat set sol·licituds de patents a nivell europeu, emmarcades en els àmbits de les comunicacions mòbils, les comunicacions inalàmbriques i les xarxes basades en el protocol d’Internet (IP).

Llegir més

El CTTC participa en la demostració del projecte NOBEL2 a la conferència ONDM 2008

Per teresa.san.jose — 04-03-2008 09:59

El projecte NOBEL 2 (Next Generation Optical Networks for Broadband European Leadership) és un projecte finançat a través del Sisè Programa Marc de la Unió Europea, en concret en l'àrea de tecnologies per a la societat de la informació (FP6-IST). El consorci que participa en aquest projecte consta de 32 institucions de reconegut prestigi en l'àmbit de xarxes òptiques de comunicació.

Llegir més

Thrombotargets Europe guardonada a la 59a edició dels Premis Ciutat de Barcelona

Per teresa.san.jose — 18-02-2008 21:28

El passat dia 13 de febrer es van lliurar els premis Ciutat Barcelona 2007. Els premis Ciutat de Barcelona es concedeixen cada any a personalitats i institucions destacades de la cultura i la investigació barcelonines, amb l'objectiu de reconèixer les creacions més remarcables de l'any anterior. L'empresa Thrombotargets Europe, amb seu al Parc Mediterrani de la Tecnologia, ha obtingut el guardó en l'apartat d'innovació tecnològica per la creació d’una plataforma tecnològica que permet el descobriment de nous fàrmacs en l’àmbit cardiovascular.

Llegir més

Investigador del CTTC convidat al Palau de la Moneda de Santiago de Xile per col·laborar en la definició de las prioritats d’inversió xilenes en I+D+i

Per teresa.san.jose — 08-11-2007 13:04

El dia 7 de Novembre s’organitza al Palau de la Moneda, Santiago de Xile, el Fòrum “Las telecomunicaciones como herramienta de integración del territorio y desarrollo digital del país”, amb la participació d’especialistes en telecomunicacions i de responsables polítics per definir les prioritats d’inversió xilenes en I+D+i per als propers anys. El Dr. Carles Fernández, coordinador de l’Àrea de Subsistemes de Comunicacions del Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) serà un dels ponents en aquest Fòrum.

Llegir més

El CTTC aconsegueix la publicació internacional d’una patent

Per teresa.san.jose — 18-12-2007 12:01

Un dels objectius principals del Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) és estimular la innovació tecnològica. Després de cinc anys d’activitats de Recerca i Desenvolupament (R+D), aquest objectiu s’està traduint, entre d’altres, en la generació de patents tecnològiques fruit d’aquestes activitats. A més d’enfocar les seves activitats de R+D cap a entorns experimentals, el CTTC està desenvolupant una cartera de patents que el consolidi i l’obri a nous mercats. Aquesta activitat, habitualment anomenada amb el terme anglès Intellectual Property Rights (IPR), ha de permetre transferir la tecnologia desenvolupada a la indústria i, alhora, incrementar els actius intangibles del centre.

Llegir més

El CTTC participa per primera vegada en projectes del Programa CENIT

Per teresa.san.jose — 31-01-2008 12:01

El CTTC participa en projectes concedits a la segona i tercera convocatòria del Programa “Consorcios Estratégicos Nacionales de Investigación Técnica” (CENIT).

Llegir més
© PMT. Parc Mediterrani de la Tecnologia.
Edifici C-3 c/Esteve Terradas, 5 08860 Castelldefels
Tel. 93.413.70.09/10 info@pmt.es
Sobre aquest web