Accions del document

II Congrés d'Alimentació, Agricultura i Medi Ambient

Puja un nivell
Per admin Darrera modificació 26-06-2007 08:26

Realització del II Congrés d'Alimentació, Agricultura i Medi Ambient a l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB)

Què
Quan 26-09-2007 09:00 a
28-09-2007 21:00
On Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB)
Afegeix un event al calendari vCal (Windows, Linux)
iCal
El Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia (DEAB) de la Universitat Politècnica de Catalunya organitza el II Congrés sobre Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, entre els dies 26 i 28 de setembre de 2007, a l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona, Campus del Baix Llobregat . Castelldefels

L'objectiu principal del Congrés és organitzar, promoure i desenvolupar treballs de caràcter científic i professional, sempre en relació a la millora de l'agricultura, del sector alimentari, i del medi ambient en que aquestes activitats es desenvolupen.

El Congrés es, en aquesta segona edició, un lloc de trobada per investigadors, professionals i estudiants de les ciències agràries i alimentàries, que poden fonamentar-se en tradicions metodològiques diverses. El plantejament és el d'esdevenir un escenari pel debat i la discussió realitzats pels agents que contribueixen al perfeccionament de tots els sectors implicats.

El Congrés s'organitza en tres Jornades.

En la primera Jornada : dimecres 26 de setembre
conferències i sessions paral·leles sobre diversos temes científics relacionats amb l'agricultura, l'alimentació i el medi ambient.

La segona Jornada: dijous 27 de setembre
nous reptes que te que assumir la indústria alimentària.

La tercera Jornada: divendres 28 de setembre
principals condicionants de l'agricultura periurbana.

Per a més informació contactar amb :

Oscar Alfranca tel 935521227 oscar.alfranca@upc.edu
Montserrat Pujola tel 935521114 montserrat.pujola@upc.edu

Per a més informació visiteu el web del congrés: http://bibliotecnica.upc.edu/deab_congres© PMT. Parc Mediterrani de la Tecnologia.
Edifici C-3 c/Esteve Terradas, 5 08860 Castelldefels
Tel. 93.413.70.09/10 info@pmt.es
Sobre aquest web